Mənə elə gəlir ki, yaxşı platformanın əsas göstəricisi
Axşamınız xeyir! Mənə elə gəlir ki, yaxşı platformanın əsas göstəricisi – istifadəçinin öz hesabını tam idarə edə bilməsidir. Məsələn, dil seçimi, mövzu dəyişikliyi, xəbərdarlıq parametrləri – bunlar hamısı vacibdir. Azərbaycanda bu cür çevik parametrləri olan, həm də istifadəsi asan saytlar barədə məlumatı haradan tapa bilərəm? Bəlkə sizin şəxsi təcrübəniz var, bölüşsəniz sevinərəm. Yeni bir şey axtarıram, amma təhlükəsizlik hər şeydən önəmlidir.
10 Views

Həyat tempinin sürətli olduğu bu dövrdə insan ara-sıra dayanıb özünə vaxt ayırmalıdır. Mən də bu səbəbdən tez-tez onlayn məkanda müxtəlif platformaları ziyarət edirəm. Bu günki səfərim məni bu ünvana apardı: bu sayt haqqında ən çox bəyəndiyim şey onun istifadəçi dostu olmasıdır. Hətta ilk dəfə gələn adam belə heç bir kömək olmadan rahatca istədiyini tapa bilir. Bu, saytın nə qədər peşəkar hazırlandığını göstərir. Bundan əlavə, bu platformada təqdim olunan imkanlar o qədər müxtəlifdir ki, insan bir neçə saatı rahatlıqla burada keçirə bilər. Mən buranı araşdırdıqca yeni-yeni detallar kəşf edirdim. Hər dəfə daha çox maraqlanırdım. Məncə, bu sayt öz işini əla bilir. Və bu keyfiyyəti qiymətləndirməmək mümkün deyil.